top of page

TRUPA
DREAMS

BACAU

Suntem trupa de muzica ce îţi poate oferi o nuntă perfectă. Cântăm la nunţi, petreceri şi evenimente private.

HOTARASTE-TE ACUM SI PRINDE REDUCEREA DE 2200 EURO (32%) PENTRU TOATE EVENIMENTELE DIN 2023

Pentru orice contract semnat pana pe 28 Februarie 2023, beneficiezi de SUPER oferta noastra cu DISCOUNT de 32 %. Nu mai sta pe ganduri si cere oferta pentru a rezerva data. Calendarul se ocupa foarte repede asa ca nu sta prea mult pe ganduri. 
VOCE MASCULINA, VOCE FEMININA, CLAPE, CHITARA, TOBE, VIOARA, SAXOFON, DJ si un SHOW PE CINSTE.

Asta vei primi la evenimentul tau daca ne alegi pe noi. Vezi mai jos ce spun clientii nostri si convinge-te singur!

GARANTAM REUSITA EVENIMENTULUI TAU!

CIFRELE CRESC ODATA CU EXPERIENTA NOASTRA
VIZIONEAZA ULTIMELE NOASTRE CLIPURI

Pasiunea pentru muzică, repertoriul bogat, experienţa acumulată la numeroase evenimente şi o sonorizare de excepţie sunt elementele ce vă garantează reuşita evenimentului.

UITE AICI NISTE PARERI ALE MIRILOR LA CARE NOI AM FOST INVITATI 
292273337_5360280354015464_2674682845517

Florin Mocondureanu

,, Stau de 5 minute și ma gândesc cu ce as putea începe această recenzie, și la fiecare text îmi dau seama că nu reușesc să cuprind toate laudele pe care vreau să vi le adresez. O sa spun un singur lucru: eu nuntă de 250 de persoane unde sa cânte formația iar pe scaune să mai fie maxim 10 oameni, nu am am mai văzut. Și meritul este doar al vostru Vă mulțumim pentru un eveniment deosebit! ''
DE CE TRUPA DREAMS?

Pentru ca un eveniment de vis are nevoie de atmosfera, muzica buna si un ring de dans plin cu oameni care se distreaza, Trupa Dreams va ofera satisfactia unei alegeri perfecte, prin modul in care isi organizeaza si isi duc la capat fiecare eveniment.

Dupa o experienta de 10 ani, ne-am incantat ascultatorii abordand toate genurile de muzica, programul fiind unul diversificat si pe placul tuturor incepand de la cafe-concert, cover, vals, tango, rock’n roll, disco, dance, reggae, latino pana la muzica etno si muzica folclorica.

Suntem o echipa tanara si plina de viata compusa din 8 membri (clape, saxofon, clarinet, vioara, chitara, tobe, toba traditionala, backing vocals, voce feminina, voce masculina si DJ) ce pot face dintr-o petrecere o amintire de neuitat.

Pauzele mici, DJ-ul care se pliaza si se contopeste exact cu dorinta ascultatorilor, explozia de energie, sunetul, luminile si dorinta de a incanta invitatii la maxim ne caracterizeaza si duce la reusita evenimentului.

Stim sa ne pliem dupa personalitatea fiecarui invitat, facand astfel posibila derularea perfecta a evenimentului.

Luministul si sunetistul nostru stau in permanenta pe tot parcursul evenimentului alaturi de noi, pentru ca sunetul si efectele vizuale de la evenimentul dumneavoastra sa fie unul de zile mari.

Contacteaza-ne

Str. Turbinei, nr. 4

Bacau, Romania, 600168

0741033898

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

CERE OFERTA CU DISCOUNT PENTRU 2023

Pentru semnarea unui contract pana la data de 28.02.2023, veti beneficia de 32 % reducere, pentru evenimentele din anul 2023.
Completeaza formularul de mai jos si vei primi o oferta personalizata pe e-mail in cel mai scurt timp.

Multumim ca ne-ai scris!

Untitled-1.png
bottom of page