top of page

65000

OAMENI MULTUMITI

+

Trupa DREAMS

Suntem trupa de muzica ce îţi poate oferi o nuntă perfectă. Cântăm la nunţi, petreceri şi evenimente diverse. Pasiunea pentru muzică, repertoriul bogat, experienţa acumulată la numeroase evenimente şi o sonorizare de excepţie sunt elementele ce vă garantează reuşita evenimentului.

Trupa Dreams: Dumitru Socican (voce), Ambra Luca (voce), Daniel Rotariu (vioară si clape), Răzvan Rotariu (saxofon), Adrian Bucătaru (clape şi acordeon), Silviu Dogariu (chitară şi voce) și Andrian Pitu (tobe), Dominic Benchea (DJ).

Suntem persoane dinamice, pasionați de muzică și pregătiți oricând să facem faţă cu brio oricărui tip de eveniment.

Muzica și vinul sunt factorii cei mai importanți în organizarea unui eveniment. Trupa Dreams, este un concept cu o experiență de peste 10 ani. Tineri, talentați și cu o energie nebună, îmbinăm perfect muzica, dansul și interacțiunea cu publicul.
Scopul principal pentru noi este de a da o nuanță elegantă și de înaltă calitate evenimentului dumneavoastra. 
Suntem versatili, de aceea și repertoriul nostru este foarte diversificat. Muzica din anii 80’ și până în prezent, romanesti și internaționale. Reggae, latino, dance, rock and roll, toate cântate în stiluri diferite. Să nu uitam și de folclor, care rămâne autentic pentru a face fericit fiecare invitat în parte, indiferent de vârstă.
Se zice ca modestia în 2023 nu îți aduce succes, așa că o spunem tare că suntem foarte fericiți că am împărțit de-a lungul timpului scena cu mulți titani ai muzicii românești precum, Andra, Pepe, Freestay, Ducu Bertzi, Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Pavel Stratan, Monica Anghel, Damian Draghici si sunt doar o parte din artiștii cu care am colaborat, iar acest lucru este dovada clară, că munca aduce roade.

bottom of page